Ely's Kitchen

Chocolate and other remedies

Sweet Buchtel – Danubio dolce

Good evening dearest! It has been a while, I apologize. In the past months I have been studying German in the morning (when my brain is fresh), in the afternoon I’m at the office until 7pm and then I give English lessons to kids, so I’m never back until 9pm, at which time I have no more interest in opening my laptop and write a new post. But today I thought, enough is enough, I love cooking and I love my blog so let’s make an effort and do this a little better. I have decided that I will write, for now, only in English and Italian as it will be quicker then for me to post.So here is a new recipe a colleague of mine suggested and let me tell you, it was a hit! It’s a fantastic recipe as you can choose any filling you prefer, from sweet to savoury, I made it with home made peach jam.

Buonasera a tutti! E’ passato un po di tempo dall’ultima volta, chiedo scusa. Negli ultimi mesi, la mattina studio tedesco (finchè il mio cervello è bello fresco), al pomeriggio sono in ufficio fino alla 7pm e poi do ripetizioni d’inglese ai bimbi, dunque non arrivo mai a casa prima delle 9pm e a quell’ora non ho più voglia di accendere il pc e scrivere. Ma oggi ho deciso che non potevo continuare cosi, abbandonando il mio blog, quindi devo fare uno sforzo e dedicarmi un po di più. Inoltre per ora scriverò solo in inglese e italiano in modo da velocizzare un po le cose. Ecco qui dunque una nuova ricette, consigliata da una mia collega, e lasciatemi dire che è stata di grande successo! E fantastica e molto versatile in quanto si può riempire con creme o marmellate oppure un ripieno salato. Io l’ho preparato con marmellata di pesche fatta in casa.SONY DSC

INGREDIENTS/INGREDIENTI

530g Flour – Farina

30g Sugar – zucchero

50g Melted butter – burro fuso

230ml Milk – Latte

Yeast – Lievito di birra

1 Egg – Uovo

Lemon extract – Limone (scorza)

Vanilla extract – Vanillina

Salt – Sale

50ml Water – acqua

——————————–

First of all mix the flour, the sugar and the lemon and vanilla extract and the yeast. Then add the milk at room temperature and the egg. Follow with the melted butter, when the dough is sticky mix a pinch of salt with the water and then add it to the dough and work the dough until it’s soft and homogeneous.

Innanzitutto mescolare la farina, lo zucchero e l’estratto di limone e vaniglia assieme al lievito. Poi aggiungere il latte a temperatura ambiente e l’uovo. Aggiungere il burro fuso, e quando l’impasto è appiccicoso, mescolare un pizzico di sale con l’acqua e poi aggiungerlo all’impasto, lavorandolo fino a quando è morbido e omogeneo .

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On a clean surface make a ball out of the dough, place it in a bowl, cover it and put it to rest for two hours. After two hours the dough will have doubled the size and you can divide it into 30 small square. Place a little bit of jam in the middle of the square and then close it by pinching together the extremities, creating a small ball.

Lavorate l’impasto su una superficie pulita e formate una palla, mettetelo in un recipiente imburrato, coprite e lasciate riposare per 2 ore. Passate le 2 ore l’impasto avrà raddopiato e potete dividerlo in 30 quadrati. Mettete la marmellata al centro del quadrato e richiudete unendo le estremità, creando una piccola palla.

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Place the balls together as shown in the picture then spread a little egg yolk over the dough balls and place into the oven at 180° for 30mins.

Posizionate le palline come vedete nella foto e passate la superficie con un po di tuorlo d’uovo. Infornate a 180° per 30 minuti.

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6 comments on “Sweet Buchtel – Danubio dolce

  1. Aruna Panangipally
    November 12, 2014

    These look absolutely delicious.🙂

  2. apuginthekitchen
    November 13, 2014

    Beautiful rolls!

  3. Ginger
    April 15, 2015

    They look delicious! I love the way they are all lined up in the round pan, ready to be eaten … mmmmmmh!

    • elyann14
      April 15, 2015

      Thank you! Yea… They’re just calling to be eaten😀

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This entry was posted on November 12, 2014 by in Uncategorized and tagged , , , , .

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