Ely's Kitchen

Chocolate and other remedies

Chocolate Salami – Salame di Cioccolato – Salami de Chocolate

Chocolate salami is a delicious speciality prepared all around Italy and adapted with different recipes from region to region. Here’s one of the most standard ones, hope you enjoy it!

Cioccolato salame è una deliziosa specialità preparate in tutta Italia e adattato con ricette diverse da regione a regione. Ecco uno di quelli più standard, spero vi piaccia!

Salami de chocolate es una deliciosa especialidad preparada toda Italia y adaptados con diferentes recetas de región a región. Aquí está uno de los más normales, espero que os guste!

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INGREDIENTS/INGREDIENTI/INGREDIENTES

300g Biscuits – Biscotti (Pavesini) – Galletas

200g Dark Chocolate – cioccolato fondente – chocolate amargo

150g Butter – Burro – Mantequilla

2 Eggs – Uova – Huevos

100g Sugar -Zucchero – Azúcar

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Leave the butter out of the fridge so it’s at room temperature. Break the biscuits to crumbs. Melt the chocolate and when the butter is soft enough beat it until creamy. Add the sugar, the eggs and when cooled the chocolate.

Lasciate il burro fuori dal frigo in modo che sia a temperatura ambiente. Rompete i biscotti in briciole. Fate sciogliere il cioccolato e quando il burro è abbastanza morbido batterlo finchè risulti cremoso. Aggiungete lo zucchero, le uova e una volta raffreddato il cioccolato.

Agregar la mantequilla de la nevera, así que estè a temperatura ambiente. Romper las galletas en migas. Derretir el chocolate y a parte la mantequilla, cuando es lo suficientemente suave golpear hasta que quede cremoso. Añadir el azúcar, los huevos y cuando se enfría el chocolate.

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Once you have the chocolate mix add the biscuit crumbs to it and mix together. Lay the mixture on some kitchen paper and fold it into a sausage shape. Once shaped wrap it in tin foil and put in the fridge and let it harden for a few hours.

Una volta che avete il mix di cioccolato aggiungete le briciole di biscotti e mescolate il tutto. Stendete il composto su un foglio di carta da cucina e dategli forma di salsiccia. Una volta formato avvolgetelo in carta stagnola e mettete in frigo. Lasciare indurire per qualche ora.

Una vez que tenéis la mezcla de chocolate añadir las migas de galletas a la misma y mezclar bien. Colocar la mezcla en un trozo de papel de cocina y doblarlo en forma de salchicha. Una vez obtenida la forma envolver en papel de aluminio y colocar en la nevera dejando endurecer durante unas horas.

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This entry was posted on November 20, 2013 by in chocolate, dessert, Food, Italian, Recipes, Ricette, Sweet and tagged , , , .

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