Ely's Kitchen

Chocolate and other remedies

Cheesecake Brownies –

SONY DSC

Hello dear readers. First of all I apologize for the little time I spend on this blog recently, I’m always very busy and on weekends I’m always going around. Today, for example, me and my boyfriend went to a Paintball tournament. SO much fun! We came 3rd and really had a blast! Anyhow, enough blabbering, today I want to present you a recipe for cheesecake brownies I did last week. It was truly delicious, the chocolate and cheesecake make a perfect couple and you will feel you have just landed on choco-heaven, so here’s how to:

Buonasera cari lettori. Prima di tutto mi scuso per il poco tempo che dedico ultimamente a questo blog, sono sempre molto occupata e i fine settimana sono sempre in giro. Oggi, per esempio, io e il mio ragazzo siamo andati a un torneo di Paintball. Divertentissimo! Siamo arrivati ​​3 ° e ci siamo divertiti un mondo! Comunque, basta con le chiacchiere, oggi voglio presentarvi una ricetta per Brownies con cheesecake che ho preparato la settimana scorsa. Era veramente una delizia, il cioccolato e cheesecake sono una coppia vincente e una volta assaggiato il primo boccone vi sentirete nel ciocco-paradiso, quindi ecco come procedere:

Hola queridos lectores. En primer lugar, pido disculpas por el poco tiempo que dedico a este blog últimamente, siempre estoy muy ocupada y los fines de semana siempre estoy dando vueltas. Hoy, por ejemplo, mi novio y yo fuimos a un torneo de Paintball. Tan divertido! Llegamos tercero y realmente lo pasamos de maravilla! De todos modos, suficiente parloteo, hoy quiero presentaros una receta para brownies y cheesecake que hice la semana pasada. Realmente delicioso, el chocolate y la tarta de queso hacen una pareja perfecta y usted se sentirá que acaba de atterizar en el paraiso del chocolate, así que aquí está cómo proceder:

SONY DSC

INGREDIENTS/INGREDIENTI/INGREDIENTES

Brownie

113g Butter – Burro – Mantequilla

115g Chocolate chopped – Cioccolato a pezzi – Chocolate en trozos

250g Sugar – Zucchero – Azúcar

Vanilla extract – Vanillina – Extracto de vainilla

2 Eggs – Uova – Huevos

65g Flour – Farina – Harina

Pinch of salt – Pizzico di sale – Pinche de sal

Cheesecake

227g Cream cheese – Philadelphia – Crema de queso

65g Sugar – Zucchero – Azúcar

Vanilla extract – Vanillina  – Extracto de vainilla

1 egg

SONY DSCSONY DSC SONY DSC

Melt the butter with the chopped chocolate. Remove from heat and stir in the sugar and vanilla extract. Add the eggs, one at a time and once the mixture is homogenous add the flour slowly and the pinch of salt until the batter is smooth. In another bowl process the cream cheese until smooth, add the sugar, vanilla and egg and whisk until smooth and creamy.

Far sciogliere il burro con il cioccolato tritato. Togliere dal fuoco e incorporare lo zucchero e l’estratto di vaniglia. Aggiungere le uova, una alla volta e quando il composto è omogeneo aggiungere lentamente la farina e il pizzico di sale fino a quando l’impasto sarà liscio. In un altra ciotola sbattere il philadelphia fino a che sia liscio, aggiungere lo zucchero, la vaniglia e l’uovo e mescolare fino a che diventa cremoso.

Derretir la mantequilla con el chocolate picado. Retirar del fuego y añadir el azúcar y el extracto de vainilla. Añadir los huevos, uno a la vez y cuando la mezcla es homogénea, añadir la harina poco a poco y la pizca de sal hasta que la masa es suave. En otro tazón mezclar la crema de queso hasta que esté suave, agregar el azúcar, la vainilla y el huevo y batir hasta que quede suave y cremoso.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

In a buttered baking pan pour a little more than half of the brownie mixture then on top of it the cheesecake mixture and cover again with the remaining brownie mixture. With the help of a toothpick, swirl around the brownie with the cheesecake a little then place in the oven preheated at 160°C for about 30mins. Once ready let it cool and then place in the fridge. Serve cold or at room temperature.

In una teglia imburrata versare un po ‘più della metà della miscela brownie poi a segurie la miscela di cheesecake e ricoprire di nuovo con la miscela restante di brownie. Con l’aiuto di uno stuzzicadenti, mescolare un po’ le due miscele e poi mettere in forno pre-riscaldato a 160 ° C per circa 30 minuti. Una volta pronto lasciate raffreddare e poi mettete in frigo. Servire freddo o a temperatura ambiente.

En un molde para hornear  vierta un poco más de la mitad de la mezcla de brownie y luego la mezcla de queso y cubra de nuevo con la mezcla de brownie restante. Con la ayuda de un palillo de dientes, gire un poco el brownie con el cheesecake y coloque en el horno pre-calentado a 160 º C durante unos 30 minutos. Una vez listo dejar enfriar y luego colocar en la nevera. Servir frío o a temperatura ambiente.

SONY DSC

SONY DSC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 22, 2013 by in chocolate, dessert, Food, Ricette, Sweet and tagged , , .

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2,523 other followers

%d bloggers like this: